مقالههاي
مرتبط: خوشمزه
ترين كشورهاي عالم را بشناسيد ۹
كشوري كه سالم ترين رژيم غذايي را دارند هنگامي صحبت از خوراك ميشود، ناخودآگاه طعمها و مزههاي گوناگون و غذاهايي كه براي ما لذيذ ميباشد در ذهن ما تداعي ميشود . در عالم غذاهاي گوناگوني وجود دارد كه بخش اعظمي از آنها شهرت جهاني دارا هستند و در كشورهاي مختلف هم تنظيم مي گردند . مطمئنا اكثري از كشورها در اين صنعت نسبت به بقيه معروفتر هستند؛ با اين درحال حاضر در اين مقاله قصد داريم غذاهاي بينظيري كه در فهرست خوشمزهترين غذاهاي عالم قرار دارا هستند را معرفي كنيم .
۵۰ .
پاپ كورن كرهاي، آمريكا پاپ
كورن كرهاي – آمريكا
مقالههاي
مرتبط: شايسته ترين
كشورهاي عالم از ديد غذاهاي محلي بهترين
شهرهاي جهان براي دوستداران غذا مگر ميشود كسي با پاپ كورن آشنايي نداشته باشد! يك ظرف پاپ كورن هم پا هميشگي عاشقان فيلم و سريال ميباشد كه تا در هر بخش از فيلم هم پا ببينندگان باشد . پاپ كورن كرهاي در ايالات متحده از محبوبترين ذرتهاي رايحه داده ميباشد كه هواداران جهاني دارااست .
۴۹ .
ماسالا دوسا (Masala dosa)، هند ماسالا
دوسا (Masala dosa) – هند
اين طعام از پنكيكي نازك، به هم پا خميري كه يك شبكه هاي اجتماعي بايد براي تخمير به آن برهه زماني داد، درست مي گردد . اين خمير را كه از برنج و عدس سفيد صحيح ميشود، با سيب زميني، چاشنيهاي متفاوت و پياز لبريز مينمايند . در هند اين طعام عمده در صبحانه ميل مي گردد و با خوردن آن تا نزديك ظهر احساس گشنگي نخواهند كرد و اكثر وقت ها با سسها و ترشيهاي متنوع سرو ميگردد .
۴۸ .
چيپس سيبزميني، انگلستان چيپس
سيبزميني - انگلستان
داستانهاي بسياري در قضيه تاريخچه نوآوري چيپس مطرح شده؛ ولي طبق آنچه كه بررسي شده است، تاريخچهي آن به سال ۱۸۱۷ در انگليس بازميگردد . اين اسنك بينظير كه عاشقان اكثري دارد، در طعمها و مزههاي مختلفي وجود داراست كه نمكي آن از تمامي پرطرفدارتر ميباشد .
۴۷ .
غذاي دريايي پائِلا (Seafood paella)، اسپانيا غذاي
دريايي پائِلا (Seafood paella) – اسپانيا
پائِلا در واقع پلويي از تركيبات گوناگون مانند سبزيجات، برنج، گوشت يا اين كه ماهي است كه از غذاهاي مشهور اسپانيا ميباشد و انواع مختلفي داراست . در اين دربين پائِلا دريايي كه از ميگو، صدف و ماهيهاي متفاوت صحيح ميشود و مزه و بو بينظيري دارد، از تمامي معروفتر ميباشد .
۴۶ .
سام تام (Som tam)، تايلند سام
تام (Som tam) – تايلند
سام تام نوعي سالاد در تايلند است كه از سير، فلفل، لوبيا سبز، گوجه گيلاسي و پاپاياي (انبه هندي) نپخته خردشده تشكيل ميشود و عطر و طعم آن مسحوركننده ميباشد . اما برخيها به آن بادام زميني يا اين كه ميگو اضافه مينمايند .
راه اندازي فست فود
۴۵ .
پلوي مرغ، سنگاپور پلوي
مرغ – سنگاپور
اين خوراك به تيتر غذايي ملي در سنگاپور شناخته مي گردد و هميشه در ليست خوشطعمترين غذاهاي عالم قرار گرفته ميباشد . در اين غذا مرغ آغشته به روغن را بهصورت بي نقص در ظرف قرار داده و ميپزند، آنگاه آن را قطعه قطعه كرده و هم پا برنج ميپزند . براي خوشمزه شدن هرچه بخش اعظم اين خوراك به آن زنجبيل و سس سويا هم ميافزايند . بو و طعم اين خوراك ديوانهكننده مي باشد .
۴۴ .
Poutine، كانادا Poutine
– كانادا
يك ظرف غذاي كانادايي كه از استان كِبك در شرق كانادا سرچشمه گرفته هست و با به كارگيري از سيب زميني سرخ كرده و تكههايي از پنير تهيه و تنظيم گرديده از شير ترش تنظيم ميگردد . معمولا كمي از آب گوشت را براي مزه و مزهاي بهتر به Poutine طولاني تر ميكنند .
۴۳ .
تاكو (Taغير مجاز مي باشد)، مكزيك
تاكو (Taغير مجاز مي باشد) – مكزيك
اين غذاي خوشطعم از محبوبترين غذاهاي مكزيك هست كه پا فراتر از مرزها نهاده مي باشد و در بسياري از كشورها پخته مي شود . اين نان كه باطن نان تورتيلا سرو ميشود، داراي تركيبات مختلفي در لايه مياني هست كه اكثر اوقات با گوشت مرغ و صيفي جات معطر به ياور سس سالسا يا سس آوكادو سرو ميگردد . تاكو با نوشيدنيهاي مكزيكي مزه هجرت شما را فراموش نشدني مينمايد .
۴۲ .
نان آزمايش كرهاي با مربا، انگلستان نان
تست كرهاي با مربا – انگلستان
هر چيزي كه آغشته به كره باشد، بدون شك مزه آن را لذيذتر ميكند . نان آزمايش داغ كه آغشته به كره شود و گونه هاي مرباها بر روي آن ماليده شود، يك عدد از شايسته ترين و خوشمزهترين گزينهها براي صبحانه يا يك عصرانه ميباشد .
۴۱ .
توفو، آسياي جنوب شرقي توفو
– آسياي جنوب شرقي
توفو يا پنير لوبيا، غذايي ميباشد كه از پروسه بستن شير سويا به دست ميآيد . اين شير دلمه بسته را با فشار به قالبهاي سپيد نرم تبديل مي نمايند . خاستگاه توفو چين است و با ادويههاي گوناگون در غذاهاي مختلف و پودينگها به كار گيري ميگردد .
۴۰ .
مارزيپان (Marzipan)، آلمان مارزيپان
(Marzipan) – آلمان
مارزيپان يا اين كه خمير بادام نوعي مادهاي غذايي هست كه از مخلوط كردن پودر بادام با شكر يا اين كه عسل صحيح ميشود . از مارزيپان براي داخل شكلات يا اين كه كيك استفاده ميگردد و گونه شيرين آن به عنوان مارزيپان فرانسوي شهرت دارااست و جور كمشيرين آن به تيتر مارزيپان آلماني شناخته ميشود كه در آلمان يك عدد از سوغات هاي داراي شهرت است .
۳۹ .
سس كچاپ، آمريكا سس
كچاپ – آمريكا
مردمان آمريكا عاشق سس كچاپ ميباشند . آنان بيش از حد از اين سس در سرو و مزهدار كردن غذاهاي خويش به كارگيري ميكنند . آنها هنگام مصرف گونه هاي برگرها، هاتداگها و گوشتهاي سرخشده، سس كچاپ را روي خوراك ريخته يا تكهاي از غذا را درون سس غوطهور كرده و آنگاه ميل مي نمايند .
۳۸ .
نان آزمايش فرانسوي، هنگ كنگ نان
تست فرانسوي – هنگ كنگ
تست فرانسوي هنگكنگ، غذاي پر اسم و رسم و خوشمزه هنگكنگيها است . آنها از بخش اعظمي از غذاهاي كشورها و مناطق ديگر تاثير گرفتهاند، كه نان آزمايش فرانسوي هم يك عدد از آن ها هست . اين نان هم يكي از غذاهاي خوشمزه و داراي اسم و رسم خياباني هنگكنگ به شمار مي رود و در اكثري از فروشگاههاي خياباني و يا كافههاي محلي يافت مي شود .
۳۷ .
مرغ با پنير پارميزان، استراليا مرغ
با پنير پارميزان – استراليا
با يقين غذايي كه در آن پنيرهاي گوناگون استفاده شود، طعمي بينظير دارد . اين غذاي فوقالعاده در ميهن استراليا از فيله مرغ سرخشده تنظيم ميشود و در نهايت پنير پارميزان را بر آن مي افزايند .
۳۶ .
هوموس(Hummus)، خاورميانه هوموس(Hummus)
– خاورميانه
حمص يا هوموس كه ارده نخود است، يك طعام مديترانهاي-عربي ميباشد كه در خاورميانه فراوان دوستداشتني است؛ و بيشتر در سينيهاي طعم به عنوان پيش طعام سرو ميشود . اين غذا در كشورهاي گوناگون با غذاهاي متنوع مثل كباب، فلافل و كوفته سرو ميگردد .
۳۵ .
خرچنگ تند، سنگاپور خرچنگ
تند - سنگاپور
مگر مي شود به سنگاپور رفت و خرچنگ تند با مزه منحصربهفردش را آزمون نكرد؟ در تنظيم اين غذا و طبخ خرچنگ از چاشني و سسهاي مختلفي به كارگيري مي گردد كه مزه آن را لذيذتر ميكند .
۳۴ .
شيره درخت افرا (Maple syrup)، كانادا شيره
درخت افرا (Maple syrup) – كانادا
يكي از سنتهاي كانادايي كه از بوميان نخستين به يادگار باقيمانده است، گرفتن شيره درخت افرا در اواخر زمستان ميباشد . بعد از آن از فصل سوز و سرما كه درختان كمكم قادر به ايجاد دوباره خوراك ميشوند، شيرهاي كه در فصل سرما قضيه به كارگيري درخت قرار نگرفته، طي فرايندهايي (سنتي و مدرن) جمعآوري ميگردد . طعم اين شيره فراوان مشابه به عسل است، با اين تفاوت كه دوچندان گرانتر است .
۳۳ .
چيپس و ماهي، انگلستان چيپس
و ماهي – انگلستان
چيپس و ماهي (به انگليسي: Fish and chips) خوراكي مي باشد كه در اصل از بريتانيا سرچشمه ميگيرد و يك غذاي دوست داستني در فستفودها هست . همانطور كه از نامش پيدا است، از سيبزميني سرخشده و فيله سرخشده ماهي تهيه ميگردد . در همگي فروشگاهها و رستورانهاي بريتانيا به راحتي ميتوان چيپس و ماهي را پيدا كرد .
۳۲ .
آنكيمو (Ankimo)، ژاپن آنكيمو
(Ankimo) – ژاپن
آنكيمو خوراكي ميباشد كه از جگر يك جور ماهي به اسم پليدماهي صحيح ميگردد . اين طعام در ژاپن به عنوان يكي از خوراكهاي لذيذ بهشمار ميآيد . براي تهيه آن، نخست جگر را با نمك ميسايند و سپس با نوعي نوشيدني محلي ميشويند . پس از آن، رگها را درآورده و جگر را به صورت استوانهاي ميغلتانند و بخارپز ميكنند .
۳۱ .
ژامبون پارما (Parma ham)، ايتاليا ژامبون
پارما (Parma ham) – ايتاليا
يك عدد از ژامبونهاي داراي شهرت ايتاليا پارما يا اين كه Prosciutto ميباشد كه در طي فرايندي و در مقطع بازه زماني طولاني تهيه مي گردد . آنگاه آن را به ورقههاي نازك برش داده يا در غذاهاي متعدد يا اين كه بهصورت ورقهاي سرو ميشود .
۳۰ .
اسپرينگ رول (Goi cuon)، ويتنام اسپرينگ
رول (Goi cuon) – ويتنام
يكي از مشهورترين غذاهاي ويتنام، اسپرينگ رولهاي نيمه شفافي ميباشند كه با موادي از قبيل گوشت، ميگو يا اين كه خرچنگ خردشده به همراه اشكال صيفي جات و طعمدهندهها پر مي شوند . در بعضا از اين بخشها اين غذا را به ياور نعنا يا كاهو سرو مينمايند . در جور جنوبي اين غذا، رشتههاي كباب شدهي گوشت را به ياور موز سبز و سس بادام زميني تنظيم مي نمايند .
۲۹ .
استيك اوهمي (Ohmi steak)، ژاپن استيك
اوهمي (Ohmi steak) – ژاپن
اين استيك لذيذ از گوشت گاو سياه ژاپني تنظيم مي شود كه در محيطي ارگانيك رويش پيدا مي نمايد و آنچه كه اين استيك را از بقيه متمايز ميكند، مزه چربي اين گوشت ميباشد كه فراوان خوشطعمتر از بقيه گوشتها است .
۲۸ .
سوپ Pho، ويتنام
سوپ Pho - ويتنام
Pho براي ويتناميها به اندازهي ماكاروني براي ايتالياييها حائز اهميت ميباشد . اين وعدهي غذايي لذيذ، از آب مرغ يا اين كه گوشت گوساله، نودلهاي لينگوئينيشكل (linguine) و تهيهشده از برنج و مجموعهاي از ادويههايي مانند زنجبيل، باديان ختايي و تخم گشنيز تنظيم مي گردد . بهترين قسمت اين غذاي بينظير، چاشنيهايي مي باشد كه به هم پا آن سرو ميگردد و آن را به يك غذاي فراموشنشدني و اشتهابرانگيز تبديل مي كند .
۲۷ .
لچون (Lechon) ، فيليپين لچون
(Lechon) - فيليپين
ريشه داراي اهميت اين غذا اسپانيايي مي باشد اما امروزه در فيليپين و آمريكاي لاتين مضاعف محبوب مي باشد . روش پخت اين نوع نيز نظير بقيه كبابها مضاعف ساده است؛ گوشت سيخ شده براي بازه زماني طولاني روي ذغال چوب كباب ميگردد . اين كباب داراي طعم ترد و خوشمزه فوقالعادهاي ميباشد و در مناسبتهاي يگانه تهيه و تنظيم مي گردد .
۲۶ .
فاجيتا (Fajitas)، مكزيك فاجيتا
(Fajitas) – مكزيك
فاجيتا از غذاهاي مشهور مكزيك است كه غذاي تندرست و مقوي هست كه بدون روغن و تنها با آب پخته ميگردد . مواد تشكيلدهنده آن تكههاي مرغ، فلفل دلمهاي، پياز خرد گرديده و چاشني فراوان هست . اين طعام با نان سرو ميشود .
۲۵ .
خرچنگ كرهاي، ايتاليا خرچنگ
كرهاي – ايتاليا
اين طعام از پخت خرچنگ در سسي مشتمل بر كره و سير مضاعف تنظيم و به آرامي و با حرارت ملايم طبخ مي شود . اين غذاي دريايي از غذاهاي پرطرفدار در ايتاليا و بسياري از كشورها مي باشد .
برچسب:
تجهيزات فست فود،
راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
بازدید: