خوشمزههایی با هلو؛ از بستنی تا پای
بروشتای
پنیر و هلو
مواد
لازم: ۸
قطعه نان ایتالیایی تست شده ۸۵
گرم پنیر ۸
قطعه هلوی تازه برگ
ریحان تازه یک
تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک
و فلفل خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
طریق
تهیه:
۱ . پنیر را روی نان آزمایش قرار دهید . هلو و برگ ریحان را روی آن گذاشته و آنگاه یه خرده روغن زیتون روی آن بریزید .
۲ .نمک و فلفل هم به مقدار ضروری طولانی تر نمائید .
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای بستنی
هلوی خانگی
مواد
لازم: ۷۰۰
گرم هلوی تازه پوست کنده و برگه شده یک
قاشق چایخوری آبلیمو یک
چهارم قاشق چایخوری دارچین یک
واحداندازه گیری شکر دو
واحداندازه گیری خامه یک
هشتم قاشق چایخوری نمک ۲
عدد کراکر یا این که بیسکویت بی آلایش ساییده و پودر شده یک
پیمانه شیر ۲
قاشق چایخوری وانیل
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
شیوه
تهیه:
۱ . هلوها را به یار یک چهارم پیمانه از شکر، آبلیمو و دارچین به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه روی حرارت میانگین بجوشانید و گاهی نیز بزنید . آن گاه در یک کاسه ریخته و در سردخانه قرار دهید .
۲ . یک واحد اندازه گیری خامه، باقی مانده شکر و نمک را در یک ماهیتابه روی حرارت میانگین گرم کنید و هم بزنید تا شکر حل شود . از روی حرارت بردارید و کراکر پودر شده را داخل آن بریزید و نیز بزنید . اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه ترکیب سرد شود .
۳ . در یک کاسه دیگر یک پیمانه باقی مانده خامه، یک پیمانه شیر و وانیل را مخلوط نمایید . ترکیب شکر و خامه و کراکر و نصف هلوها را به آن اضافه فرمایید و نیز بزنید تا مخلوط شوند .
۴ . ادغام و باقی مانده هلوها را در سردخانه قرار دهید تا به طور کامل سرد شوند، هرچه اکثر خوبتر .
۵ . مخلوط یخ زده به باطن بستنی ساز بریزید و طبق راهبرد کارخانه کار نمایید .
۶ . در آخرین دقایق به آرامی باقی باقیمانده هلوها را طولانی تر نمایید .
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
طعام
مرغ و هلو
مواد
لازم:
۹۰۰
گرم مرغ بااستخوان نمک
فلفل
سیاه ۲
قاشق غذاخوری کره ۲
قاشق غذاخوری روغن زیتون یک
واحداندازه گیری پیاز برگه شده نازک ۳
حبه سیر رنده شده نصف
قاشق چایخوری زنجبیل یک
واحد اندازه گیری آب مرغ یک
چهارم پیمانه سرکه بالزامیک ۴
عدد هلوی رسیده بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده یک
چهارم پیمانه ریحان تازه خردشده
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
طریق
تهیه:
۱ . دمای بی داد می کرد را روی ۳۵۰ جایگاه فارنهایت تهیه و تنظیم نمایید .
۲ . نمک و فلفل را به دو طرف مرغها بپاشید . یک قابلمه گرانقدر را گرم نمایید . کره و روغن را در آن بریزید . هنگامی کره آب شد، مرغ را بیش تر نمایید و ۲ دقیقه هر طرف را بپزید تا سرخ شود . مرغها را درآورید و کنار بگذارید و روغن را در ظرف رها فرمائید .
۳ . شعله را تا متوسط قلیل نمائید . پیاز را طولانی تر فرمائید و ۴ دقیقه تفت دهید . سیر و زنجبیل را اضافه نمائید و یک دقیقه تفت دهید . آب مرغ، سرکه بالزامیک، هلو و ریحان را بیش تر کنید . وقتی جوش آمد تا ۴ دقیقه نیز بزنید .
۴ . مرغها را به قابلمه برگردانید و با سس هلو بپوشانید و در یک لایه طوری بچینید که پوستشان به سمت بالا باشد . به برهه زمانی ۳۰ دقیقه یا این که تا زمانی مرغها بپزند در فریاد میزد قرار دهید .
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای پای
هلو
مواد
لازم:
سه
چهارم پیمانه شکر قهوهای ۲
قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک
قاشق چایخوری دارچین یک
چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک
هشتم قاشق چایخوری نمک ۶
پیمانه هلوی خردشده تازه ۲
قاشق غذاخوری آبلیمو ۲
عدد خمیر پای ۳۰ در ۳۵ سانتیمتری یک
عدد تخم مرغ همزده
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
نحوه
تهیه:
۱ . دمای بی داد می کرد را روی ۴۰۰ مرتبه فارنهایت تنظیم فرمایید و سینی فریاد میزد را در یک سوم پایینی فریاد میزد قرار دهید .
۲ . در یک کاسه گران قدر شکر قهوه ای، نشاسته، دارچین، زنجبیل و نمک را مخلوط فرمایید . هلوها و آبلیمو را بیشتر نمایید و نیز بزنید تا کاملا پوشانده شوند . آن گاه کنار بگذارید .
۳ . یک قطعه خمیر را روی سینی بی داد می کرد قرار دهید . ترکیب هلو را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید .
۴ .قطعه خمیر باقی مانده را روی آن قرار دهید . لبههای دو خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد، با استعمال از شمشیر منافذی روی خمیر بالایی ساخت نمائید . (اگر مایلید، می توانید خمیر بالایی را به فیس نواری برش داده و در نیز ببافید تا یک پای به صورت تور درست نمایید .)
۵ . تخم مرغ همزده را روی پوسته بالایی پای بمالید . می توانید یک قاشق غذاخوری شکر نیز روی آن بپاشید .
۶ . به برهه زمانی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در داد میزد بپزید یا این که تازمانی که قهوهای طلایی و حبابدار شود . از بی داد می کرد خارج بیاورید تا به طور کامل سرد شود .
خوشمزههایی
با هلو؛ از بستنی تا پای
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،