تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود .

تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

مواد
حتمی برای تهیه و تنظیم فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده برای داخل گوشت یک عدد متوسط
پیاز درشت یک عدد
گردو پودر گردیده یک لیوان ونصفی
رب انار سه تا چهار قاشق یا به مقدار کافی
نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کدو حلوایی رنده گردیده تفت داده گردیده چهار قاشق غذاخوری
آلو خورشتی ۸ عدد به دلخواه ناچیز یا این که زیادفسنجون با گوشت قلقلی

روش
تنظیم فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی
گردو را با چرخ گوشت چرخ می کنیم .یک پیاز درشت را با رنده درشت رنده می کنیم و داخل قابلمه با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه . بعد از آن گردوها و کدو حلوایی رنده شده و تفت داده شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز در اکنون تفت بیشتر می‌کنیم و مدام هم می زنیم . مواد مثل حلوا میشه پاره ای محکم میشه . همینطور به هم زدن ادامه بدید تا یه خرده گردو ها تفت بخوره . بعد یک کاسه آبگوشت خوری آب را آرام آهسته روی مواد ریخته و هم می‌زنیم تا مواد در آب حل بشن . شعله را بسیار می کنیم تا بجوش بیاد . آنگاه از این که به جوش اومد شعله را اندک قلیل میکننیم . در قابلمه را می گذاریم تا خورشت به روغن بیافته .
کدو و گردو رو اضافه فرمائید .

فسنجون

آب رو به گردو و پیاز و کدوی تفت داده گردیده طولانی تر میکنیم .
گوشت چرخ کرده را نیز با یک پیاز میانگین رنده گردیده و نمک و فلفل خوب ورز میدیم . از مواد گوشتی به مقدار یک گردو در دست گرد کرده و در یه خرده روغن تفت میدیم . صرفا در حدی که دور و اطراف گوشت طلایی بشه تفت میدیم .
سپس از اینکه خورشت پاره ای جا افتاد کوفته را باطن فسنجان میریزیم و رب انار را هم بیشتر می کنیم و میذاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و روغن بندازه .

تجهیزات فست فود

نکات
فسنجان
در آخر آلو خورشی را به فسنجون اضافه می کنیم .
این خورشت نباید دوچندان آب داشته باشه .
در‌صورتی‌که خورش را شیرین دوست دارید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر اضافه فرمائید .
زمانی خورشت خوب جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی نوش جان نمائید .

فسنجون
با گوشت قلقلی
نکات
تکمیلی در زمینه فسنجون با گوشت قلقلی فسنجون
با گوشت قلقلی جزو گونه های خورش هست دوران
مهیا سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و مدت پخت و توقع آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فسنجون با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو فرمائید .
همینطور میتوان در ماه رمضان به تیتر سحری - میل کرد .
دقت فرمائید اندازه مواد نخستین و دستور تنظیم برای 4 نفر مناسب می‌باشد .


برچسب: راه اندازی فست فود، تجهیزات فست فود،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۷:۴۳ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)