شستن قارچ ها
یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچها شست و شوی صحیح آنهاست، اما تا هنگامی که قصد استعمال از قارچها را ندارید، آنها را نشویید . هنگام شست و شو آنها را به اکنون خودشان در آب رها نکنید چون قارچها آب را جذب میکنند و هنگام پخت و پز آب غذایتان بیشتر می شود . هنگام شست و شو کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز فرمایید . حتی می توانید با میزان یه خرده آب گرد و غبار آن را بگیرید و آنگاه با امداد پارچه حولهای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و در نهایت به آرامی و در برهه زمانی کوتاهی آبکشی کنید . پوست گرفتن قارچ هنگام شستوشو نیز توصیه نمی شود .
سالمترین
منش پخت
یادتان باشد که نباید قارچها را بسیار بپزید زیرا چکیده از ارزشهای غذاییشان را از دست می دهند . شایسته ترین رویکرد این است که آنها را با اندازه مقداری روغن یا این که کره به زمان سه دقیقه در ماهیتابه تفت دهید، ولی از قارچهای جدید و عالی شسته شده نپخته هم میتوانید در مخلوط سالادهای متعدد استفاده کنید . قارچهای کبابی یا این که بخارپز گردیده نیز میتوانند در کنار غذاهای دیگری مانند انواع کباب و سالاد مصرف شوند .
شایسته ترین خط مش پخت قارچ, راه و روش های پخت قارچ
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،